В неделя ще бъде слънчево, около и след обяд –

...
 В неделя ще бъде слънчево, около и след обяд –
Коментари Харесай

Високи температури в неделя, но без кодове

 

В неделя ще бъде слънчево, към и след обяд – горещо, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Не са оповестени обаче предупредителни кодове за рискови жеги за нито една област от страната.

Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток.

 Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 3 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°  Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 3 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°

Максималните температури ще са най-вече сред 32° и 37°, по-ниски по Черноморието, в София – към 32°.

В планините ще бъде слънчево. След обяд ще има незначителна купеста облачност. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра – към 18°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

И в понеделник ще се задържи слънчево и горещо с температури сред 33° и 38°.

Очаква се нова гореща вълна идва през идващите дни

През идващите дни обаче от северозапад ще проникне релативно студен въздух и температурите ще стартират да се намаляват.

Във вторник над Западна и Централна България, а в средата на седмицата и на изток ще има краткотрайни превалявания, гръмотевични стихии и градушки. На места преваляванията ще са интензивни.

В средата на седмицата преобладаващите оптимални температури ще са сред 27° и 32°.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР